Článok   25. 3. 2021 1 „klik“ pre lepšie služby zákazníkom – komunikačný modul Solvertech Tasha

Odkážte zákazníkom, kedy k nim dorazí váš tovar. Prepojením systému pre plánovanie dopravy a SMS brány dokážete s minimálnou námahou odovzdať zásadné informácie veľkému množstvu zákazníkov.
z 16 otázok
Zrušiť filter

Väčšina z nás už sa stretla so službou poskytovanou prepravnými spoločnosťami ako Slovenská pošta, Geis, PPL – zasielanie SMS s časom doručenia zásielky. V momente, kedy máte systém pre plánovanie dopravy a premostíte ho so SMS bránou, môžete rovnakú službu svojim zákazníkom poskytnúť aj vy.

SMS brána

SMS brána je miesto na internete, odkiaľ možno posielať SMS na mobilné telefóny. Prepojením s ERP systémom alebo systémom pre plánovanie dopravy môžete posielať dôležité informácie svojim zákazníkom alebo zamestnancom. Výhoda je možnosť automatizácie procesu. Pomocou jediného tlačidla je možné zaslať naraz informácie všetkým zákazníkom.

Služba funguje prostredníctvom API (rozhranie pre programovanie aplikácií). Čo umožňuje vývojárom programov začleniť službu do svojich projektov, aby jej používanie bolo pre používateľov čo najjednoduchšie.

Systém Solvertech Tasha má už v sebe zabudované základnej premostenie pre SMS brány. Služba, tak môže byť uvedená veľmi rýchlo do prevádzky a zvýšiť úroveň vášho zákazníckeho servisu.

Ako to funguje

Pomocou systému Solvertech Tasha behom pár minút vytvoríte optimálne rozvozné plány. Získate tak informáciu, kedy budete zavážať konkrétnych zákazníkov. Bez toho aby ste museli čokoľvek ďalšieho nastavovať, stlačíte tlačidlo „SMS“. Tasha automaticky rozošle cez SMS bránu informácie konkrétnom zákazníkov. Tí dostanú správu o tom, kedy im bude tovar doručený. Obsah správy je možné nastaviť. Okrem času dodania sa väčšinou udáva kontakt na pracovníka, ktorý im bude tovar doručovať.

Cena

Keďže je premostenie sa SMS bránou v systéme Solvertech Tasha už implementované, nebude vás jeho sprevádzkovanie nič stať. Platíte tak len za zaslané SMS. Cena SMS je priemerne 0,03 Eur. (Marec 2021). S minimálnymi nákladmi môžete urobiť veľký krok, ktorý vám pomôže sa dostať pred vašu konkurenciu.

Toto je naša pomoc vašej doprave

Naše produkty